Online marketing bureau Almelo | Business2People

Online marketing bureau in Almelo nodig?

Wij helpen dienstverleners uit Almelo met het inzetten van de beste online verkoopmogelijkheden voor hun bedrijf, om maximale resultaten te behalen.


Ambitieus? Ontdek de gemakkelijke en persoonlijke online verkoopstrategie├źn die er voor kunnen zorgen dat jij niet meer alles zelf hoeft te doen!

Online Marketing Bureau Almelo
Online marketing bureau Almelo

Sales machine opzetten

Samen een conversie gerichte online verkoopmethode neerzetten die informeert en adviseert, zodat jij geen koude acquisitie meer hoeft te doen? 

Let’s gooo!

In deze ‘Done with you’ formule helpen wij jou stap voor stap met het inrichten van een persoonlijke en geautomatiseerde sales machine, zodat jij jouw tijd alleen nog maar zult besteden aan hen die echt interesse hebben in jouw diensten.

Online marketing bureau Almelo

Samen meer online naamsbekendheid creëren en bezoekers genereren voor jouw diensten en online business plan?

Woa yesss! 

Met een doelgerichte Social media advertising strategie ga jij groeien in cliënten en omzet.

Samen gaan we dynamisch adverteren om er voor te zorgen dat jouw dienst de juiste doelgroep bereikt en ze verleid tot aankoop.

Online marketing bureau Almelo

Samen actief nadenken over de winstgevende mogelijkheden waarmee jij jouw bedrijf online maximaal kunt optimaliseren?

Wauwzaaa!

In dit unieke en persoonlijke groeitraject coachen wij jou naar de next level, door vol passie met jou mee te kijken naar de Customer experience, upsells, orderbumps, de lifetime value en affiliate marketing strategieën.

Online marketing Almelo
Naamsbekendheid is leuk, maar een grote fanclub van tevreden cliënten met goede resultaten is nog veel leuker! Daarom denken wij continue met je mee over de strategische vervolgstappen die jij kunt zetten om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Hallo wereld!
Online marketing Almelo
Onze kennis komt regelrecht uit de praktijk. Wij zullen altijd open met jou communiceren over de mogelijkheden en onze eigen ervaring hierin. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je van ons kunt verwachten, en andersom. Wij zijn transparant, oprecht en kritisch, spreken in begrijpbare taal en doen alles voor een eerlijke prijs.
Online marketing Almelo
Elk project is een samenwerking die jouw en onze krachten bundelt, en waarin we mogen leren van elkaar. Het is jij en wij. Zonder poespas of abracadabra. Jij staat er nooit alleen voor en wij denken fanatiek en proactief met je mee. Geen ‘Business to Business’ of ‘Business to Consumers’, maar altijd persoonlijk. Wij zijn Business 2 People!
Online marketing Almelo
Wij helpen mensen die voor mensen zorgen en dat doen we bewust. Zo dragen wij een steentje bij aan vitaliteit, persoonlijke groei, de juiste maatschappelijke ontwikkelingen en een betere wereld. Wij zijn geen generalisten maar online sales specialisten en affiliate marketing experts die hun kennis voornamelijk inzetten voor gepassioneerde professionals in de gezondheidsindustrie zoals jij.
Online marketing Almelo
Bij ons geen jasje dasje, fancy opsmuk of een projectnummer op je voorhoofd. Wij werken vanuit ons kantoor in Almelo aan huis waar wij zelf de koffie zetten, vaak lunchpauzes houden in de achtertuin en soms tot 11:00 in joggingbroek zitten, gewoon omdat het kan!
Online Marketing Bureau Almelo
Net als jij hebben wij de ambitie om te groeien. En groeien, dat doe je samen met de mensen die jou het beste kunnen helpen bij dat wat jij nodig hebt om ‘next level’ te gaan. Als online marketing specialisten uit Almelo en affiliate marketing experts adviseren wij jou over de vervolgstappen die jij kunt zetten om succesvol online te ondernemen, en kijken wij vol passie met jou mee naar hoe het voor jouw bedrijf nóg beter en winstgevender kan. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke aanpak en duurzame relaties, en gaan alleen een relatie met jou aan wanneer wij in jou geloven, er zeker van zijn dat ook jij voor een ander het verschil kan maken en omdat wij samen met jou willen groeien.
Tijdens de vrijblijvende strategiesessie willen we graag horen wie jij bent en waarom jij doet wat je doet. Samen kijken we naar jouw ambities, gaan we lekker sparren, spreken we verwachtingen naar elkaar uit en voelen we of er een klik is.


Voelen we die klik? Tof! Dan gaan wij ons verder verdiepen in jouw bedrijf, jouw persoonlijke drijfveren, jouw diensten, jouw doelgroep en jouw ambities om een strategisch groeiplan op te kunnen stellen die past bij jouw persoonlijke doelen.


Linksom of rechtsom; jij gaat er voor zorgen dat jouw persoonlijke doelen worden behaald, so buckle up! Heb je alles kunnen afvinken? Dan blijven we samen kijken naar hoe het nóg beter en winstgevender kan!


“Onze intensieve en fijne samenwerking heeft geresulteerd in een mooie website. Nicolette heeft met haar creatieve mind, geduld en inzet, onze wensen in vormgeving, kleuren en uitstraling kunnen vertalen naar één geheel. Wij zijn meer dan enthousiast en bevelen deze topper van harte aan!”
Online marketing bureau Almelo
Claudia, van der Bijl bedden, Almelo
“Samen met Leroy en Nicolette is er binnen twee maanden een professionele sales funnel neergezet waarmee ik mijn klanten online kan werven én helpen zonder daarbij de persoonlijke touch te verliezen. De enorme last die daarmee van mijn schouders viel was werkelijk onbetaalbaar!”
Online marketing bureau Almelo

Laura, L’ aura Bewust, Enschede

“Nicolette en Leroy hebben mij geholpen met het inrichten van affiliate marketing en een hele toffe sales funnel voor de KiQkstart van het MKBPlein. Ik heb de samenwerking als enorm positief ervaren. Ze hebben echt verstand van zaken, zijn enorm betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat!"
Online marketing bureau Almelo
Nicole, MKB Plein, Hengelo

Even kennismaken?

Ben jij een ondernemer met ambitie en wil je jouw bedrijf laten groeien? Dan zijn wij wellicht een match! Denk jij dat ook?

Online marketing