Business2People | Tools
Nicolette en Leroy Business2People

Stressvrij ondernemen

Succesvol online ondernemen begint met de juiste tools. Want de juiste programma's, handigste plug-ins en meest gebruiksvriendelijke software kunnen veel taken een stuk leuker maken, een heleboel klusjes automatiseren en jou daardoor stressvrij laten ondernemen!

Onze tips zorgen ervoor dat jij geen uren meer kwijt bent aan het leren begrijpen van complexe programma's en zullen je veel geld besparen doordat het 'all-in-one' services zijn waarmee je eenvoudig meerdere dingen tegelijk op kunt lossen.

Hieronder vindt je een actuele lijst van tools die wij zelf dagelijks gebruiken bij het helpen van onze klanten, waar ook jij vandaag nog mee aan de slag kunt!

Behoefte aan een nieuwe website? Met deze gebruiksvriendelijke en Nederlandstalige software zet jij, zonder te klooien met plugins en onbegrijpelijke knopjes, jouw eigen digitale trots in elkaar! (Psstt.... Onze website is ook in Phoenix gemaakt!)

Plug & Pay

Voor de Nederlandse ondernemer die online betalingen wil ontvangen is dit het meest gebruiksvriendelijke betalingssysteem. Voorzien van diverse geoptimaliseerde betaalpagina's, handig voor eenmalige betalingen en abonnementen. Daarnaast kun jij je omzet verhogen door kassakoopjes en de 1-click upsell.

The Huddle

Huddle is de ideale alles-in-1 community building software voor jouw doelgroep. Start razendsnel en eenvoudig je eigen community platform inclusief forum, profielen, like buttons, gamification en e-learning omgeving voor jouw digitale programma's, op je eigen domein!

ClickFunnels

ClickFunnels is ideaal voor het maken van losse webpagina's voor de geautomatiseerde verkoopprocessen. Het Amerikaanse 'drag-and-drop' programma is erg gebruiksvriendelijk en biedt diverse cursussen aan. ClickFunnels heeft niet voor niets wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers. Check it out!

ActiveCampaign​​​​

Deze zeer geavanceerde e-mail automatiseringssoftware is een must voor iedereen die professioneel contact wil onderhouden met zijn of haar (potentiële) cliënten. Van een simpele nieuwsbrief voor de starter tot een complexe email opvolg campagne; alles is mogelijk met deze super gebruiksvriendelijke software!


Calendly

Met Calendly heb je snel en eenvoudig een digitale kalender waarmee jouw potentiële klanten snel en makkelijk een afspraak met jou kunnen inplannen.

De Online Marketing Tornado

Zelf aan de slag? Dit boek geeft je een compleet en no-nonsense stappenplan voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet. Geschreven door 2 gedreven expert op basis van de praktijk. Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado. Een waterdichte blauwdruk voor een wervelende online business die impact maakt, jou als ondernemer de wind in de zeilen bezorgt én anderen meezuigt in een opwaarts momentum. En dat voor een leuk prijsje. Online ondernemen was nog nooit zo leuk!

Advies op maat?

Voor persoonlijk advies over de beste tools voor jouw persoonlijke situatie mag je ons altijd even vrijblijvend contacteren! Wij denken graag met je mee.