Over Ons

2 People Business

Leroy en Nicolette hier! Reislustige levensgenieters, online sales consultants en affiliate marketing experts uit het mooie Twente.

Wij zijn nuchter, zitten vol ambitie en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Met Business2People helpen wij dienstverleners in de gezondheidsindustrie succesvol online ondernemen. Wij helpen mensen die voor mensen zorgen, en dat doen we bewust. 

Door ondernemers zoals jij een succesvolle stap te laten maken van offline naar online, dragen wij op onze manier een steentje bij aan vitaliteit, persoonlijke groei, de juiste maatschappelijke ontwikkelingen en een betere wereld.

Business2People_Nicolette_Rueck_Leroy_van_Dapperen_Almelo_Overijssel_marketeers_marketingbureau_content_creatie_social_advertising_sales_funnels_webdesign_content_creatie_uitbesteden_marketing

Maar ook wij zijn ooit met niets begonnen!

Nouja niets – Met twee backpacks en één laptop. Rondreizend door Zuidoost-Azië – zonder huis, baan of reisschema – werd het ultieme gevoel van vrijheid zó verslavend, dat we op zoek gingen naar een locatie onafhankelijke manier om online geld te verdienen om ons backpack avontuur zo lang mogelijk voort te kunnen zetten.

Wat volgde was een geld- en tijdrovende worsteling om wegwijs te worden in de online marketing scene. Netwerkmarketing, affiliate marketing, we’ve done it all! En met succes. Met veel vallen en opstaan leerden wij hoe we de producten van andere mensen succesvol konden promoten en staken een deel van de winst, letterlijk, in onze rugzak.

Eenmaal terug in Nederland wekte onze opgedane kennis een grote nieuwsgierigheid bij ondernemers die erg goed zijn in wat ze doen, maar totaal geen cookies hadden gegeten van online marketing en sales. In mei 2018 schreven we ons in bij de kamer van Koophandel en gingen vol enthousiasme aan de slag. Het verschil wat we voor deze mensen in korte tijd konden maken gaf ons zó veel voldoening, dat we begonnen te dromen over een eigen agency. Waar het destijds echter aan ontbrak was de moed om het ook echt te gaan doen.

Wat volgde waren 100.000 ideeën, waarvan vele zonder uitvoering, uuuuuuurenlang cursussen kijken om onze kennis te vergroten en jaren jobhoppen op zoek naar het zelfde gevoel van voldoening. Het is gek hoe wij mensen zo lang gebukt kunnen gaan onder een ‘wat als’ scenario in ons hoofd waardoor zovelen blijven kiezen voor de veilige weg… Gelukkig was voor ons de droom zo groot, dat we nooit hebben opgegeven.

En nu? Nu willen we nooit meer anders en voelen we ons elke dag gezegend met alle mooie, bijzondere, uitdagende en succesvolle ondernemersverhalen waarin wij een rol hebben mogen spelen. De kennis die wij hebben opgedaan in onze eigen worsteling naar online ondernemerschap zetten wij nu dagelijks vol trots en passie in om ambitieuze mensen zoals jij:

  • te ondersteunen met het succesvol neerzetten van hun eigen online sales machine;
  • te helpen met krachtig en doelgericht adverteren op social media;
  • en door ze 2-op-1 te coachen naar de next level in hun online business plan.

En dat is ontzettend gaaf!

Nicolette Rueck

Nicolette Rueck

Creatief vormgever, healthy food lover, content schrijfster, vitaliteit junkie, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, het aanbrengen van structuur, mijn visuele creativiteit en ruimdenkendheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie uit gezonde voeding, mijn grote passie voor reizen, beweging, het ontdekken van nieuwe muziek, culturen en inspirerende beelden. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset. Jouw boodschap weet ik te vertalen naar praktische oplossingen, sprekende beelden en op de mens gerichte, persoonlijke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd conversie en resultaat gericht. Online én offline verkoopmethodes en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”