Over Ons

Behind the brand

Wij helpen gepassioneerde ondernemers zoals jij groeien in online zichtbaarheid, klanten en omzet. Het is onze missie om zoveel mogelijk dienstverlenende gezondheidsspecialisten in contact te brengen met hun ideale klant, zodat het leven voor jou als ondernemer én voor jouw cliënten veel leuker, lichter en positiever voelt. Zo dragen wij op onze manier een steentje bij aan gezondheid en vitaliteit; de basis voor een betere wereld.

Business2People_Nicolette_Rueck_Leroy_van_Dapperen_Almelo_Overijssel_marketeers_marketingbureau_content_creatie_social_advertising_sales_funnels_webdesign_content_creatie_uitbesteden_marketing
Nicolette Rueck

Nicolette Rueck

Creatief vormgever, healthy food lover, content schrijfster, vitaliteit junkie, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, visuele creativiteit, ruimdenkendheid en kwetsbaarheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie uit gezonde voeding, mijn grote passie voor reizen, beweging, het ontdekken van nieuwe muziek, culturen en inspirerende beelden. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset. Jouw boodschap weet ik te vertalen naar praktische oplossingen, sprekende beelden en ijzersterke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd resultaat gericht. Sales en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”