Business2People | Over Leroy & Nicolette

Meet the Team

Deze twee reislustige levensgenieters, online sales consultants en affiliate marketing experts uit het mooie Twente hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij helpen ambitieuze ondernemers zoals jij groeien in online bezoekers, leads, klanten en omzet door ze te ondersteunen bij het neerzetten van een krachtig online verkoopproces.

Het allerleukste aan ons vak is dat we samen met deze ondernemers groeien; zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij ervaren elke samenwerking als een creatief proces waarin we mogen leren van elkaar en vinden het oprecht leuk en uitdagend om jou te helpen om de zakelijke resultaten en het daarbij horende leven te realiseren die je wenst. Wij  maken je graag wegwijs in de wonderen wereld van het internet, denken proactief met je mee en leggen je met veel geduld uit wat er allemaal mogelijk is!

Nicolette Rueck

Creatief vormgever, healthy food lover, content schrijfster, vitaliteit junkie, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, het aanbrengen van structuur, mijn visuele creativiteit en ruimdenkendheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie uit gezonde voeding, mijn grote passie voor reizen, beweging, het ontdekken van nieuwe muziek, culturen en inspirerende beelden. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset. Jouw boodschap weet ik te vertalen naar praktische oplossingen, sprekende beelden en op de mens gerichte, persoonlijke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er, Marvel fan en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd conversie en resultaat gericht. Online én offline verkoopmethodes en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”

Wij hebben o.a. gewerkt voor: