Business2People | Over Leroy & Nicolette
Business2People

Meet the team!

Leroy & Nicolette | Funnel bouwers en Globetrotters

Nicolette en Leroy Business2People Funnel bouwers en globetrotters

Van verkoopmedewerkers naar online sales experts en digital nomads

Toen wij elkaar leerden kennen, wisten we het meteen: wij gaan op reis. We waren het werken in de retail allebei meer dan zat en we wilden weg uit Nederland. Samen op avontuur. Een klein jaar later namen we ontslag, zeiden alles op. We verkochten al onze bezittingen en boekten twee enkeltjes naar Bangkok.

Backpackend door Zuidoost-Azië werden we verliefd op de vrijheid die het reizen ons bracht. We besloten om op zoek te gaan naar een manier om online geld te verdienen. Werken en reizen, de 'digital nomad lifestyle', dat was de droom!

We investeerden een deel van ons spaargeld in een netwerkmarketing opportunity, maar hadden toen nog geen enkele ervaring met online sales en marketing. Maandenlang hebben we van alles geprobeerd om klanten te krijgen, maar zonder succes...

We waren ruim 6 maanden onderweg en ons spaargeld raakte op. We vertrokken uit Azië en verhuisden naar Lissabon. Een stap terug in loondienst die we helemaal niet wilden maken, maar we hadden geen keus. Er moest weer geld op de bank komen. 

Maar het werk in Portugal beviel niet en de lonen waren zo laag dat we amper konden sparen. Het duurde dan ook niet lang voordat we onze intrek hadden genomen op een zolderkamertje bij familie in Almelo om met pijn in ons hart weer fulltime mee te doen aan de 'rat race' in Nederland. We hadden een geweldige reis gemaakt, maar we waren gevoelsmatig weer terug bij af.

In het jaar dat volgde, kwam er informatie op ons pad die onze kijk op online verkopen en hetgeen wat we aan het doen waren drastisch veranderden. In rap tempo bouwden we een team van mensen om ons heen die ons een fijn passief inkomen opleverden.

We verhuisden naar een fijne nieuwbouwwoning en maakte aardig wat reisjes naar de zon. Maar niet veel later viel onze droom om locatie onafhankelijk te kunnen werken opnieuw in duigen. Dit keer omdat het Amerikaanse bedrijf achter de online programma's die wij destijds promootten onder curatele werd gesteld door de Amerikaanse overheid. De bankrekeningen waarop al ons geld klaarstond voor uitbetalingen werden bevroren, en in een split second was alles weg. Alles waar wij en ons team zó hard voor harden gewerkt - WEG! Tot op de dag van vandaag hebben we er nooit meer een cent van teruggezien en voor even gooide we de handdoek in de ring.

Nicolette en Leroy Business2People over locatie onafhankelijk ondernemen

Jaren verstreken en sinds dat moment hebben we allebei aardig wat baantjes gehad. Want, hoe leuk sommige banen ook waren, het werk gaf ons niet het plezier en de vrijheid waar we zo naar verlangden.

Ondertussen toonden steeds meer ondernemers interesse de kennis die wij hadden opgedaan op het gebied van online marketing, waardoor we regelmatig werden benaderd om te helpen bij het creëren van online zichtbaarheid en het genereren van meer leads en klanten voor bedrijven bij ons in de regio. Opdrachten die ons zoveel voldoening gaven, dat we begonnen te dromen over ons eigen online marketingbureau.

Om meer mensen specialistischer te kunnen helpen, besloten we elke cent die we konden missen te investeren in het vergaren van meer kennis. Tientallen online cursussen, boeken, inspirerende workshops en webinars verder begon het ondernemerschap steeds sterker te kriebelen, maar de angst en twijfel sloegen toe. Gedachten als "wat als het niets wordt?" en "kunnen we die financiële onzekerheid wel aan?" hebben ons er lang van weerhouden om de stap naar volledig ondernemerschap te durven zetten.

Maar toen kwam corona, wat ook bij onze werkgevers destijds voor bijzondere omstandigheden zorgde. Er werden keuzes gemaakt. En alsof het zo had moeten zijn, ontvouwde het pad naar het ondernemerschap zich als een rode loper. We namen de sprong in het diepe en besloten in november 2020 om samen fulltime te gaan ondernemen. Werkelijk de beste keuze ooit!

Sindsdien hebben wij al veel ondernemers op weg mogen helpen naar meer online bezoekers, leads, klanten en omzet. Door hen met enthousiasme wegwijs te maken in online marketing en te helpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van een online verkoopproces, zorgen wij voor structuur en continuïteit in het bedrijf van onze klanten. Iets wat we elke dag met veel plezier en toewijding doen!

Deze twee reislustige levensgenieters en online sales consultants denken graag proactief met je mee en leggen je met veel geduld uit wat er allemaal mogelijk is. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke samenwerking.

Het allerleukste aan ons vak is dat wij samen met onze klanten mogen groeien, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij ervaren elke samenwerking als een creatief groeiproces waarin we van elkaar kunnen leren, en we vinden het oprecht gaaf en uitdagend om jou te mogen helpen de zakelijke resultaten (en de daarbij horende levensstijl) te realiseren die je wenst, terwijl wij dit zelf ook doen.

Want dat reizen, dat doen we nog steeds! Niet meer als backpackers, maar als locatie-onafhankelijke ondernemers. Inmiddels leven we 'the digital nomad lifestyle' waar we altijd van hebben gedroomd; the world is our office! Hoe gaaf is dat?

Door marketingautomatisering slim in te zetten voor je bedrijf houd jij (net als wij) meer tijd over om te doen wat je het allerliefste doet. Wat is jouw grote ondernemersdroom? Plan een gesprek en laat ons je helpen!

Plan een gesprek


45 Minuten vrijblijvend sparren via Google Meet

Nicolette van Dapperen - Rueck

Copywriter, content creator en structuurjunkie met liefde voor food, reizen en persoonlijke ontwikkeling.

"Mijn kracht ligt in communicatie, het aanbrengen van structuur, visuele creativiteit en ruimdenkendheid. Ik haal enorm veel energie uit mijn grote passie voor reizen, gezonde voeding, beweging in de natuur en het ontdekken van nieuwe muziek. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset! Ik vind het geweldig om jouw missie voor een betere wereld te vertalen naar pakkende teksten, sprekende beelden, praktische oplossingen en op de mens gerichte, persoonlijke content."

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT'er, Marvel-fan en YouTube-verslaafde.

"Ik word enorm enthousiast van een technische uitdaging, vind het geweldig om mensen wegwijs te maken in de online marketing space en ben altijd gericht op conversie en resultaat. Online én offline verkoopmethodes en iOS-apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan urenlang surfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of 'the next best marketing thing'. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of ergens in de rimboe op zoek naar avontuur."

Wij hebben o.a. gewerkt voor:

klanten-business2people

"Geweldig bedrijf! Er wordt veel meegedacht, en het gaat allemaal heel fijn en soepel. Toen ik met spoed iets online moest zetten, stonden Nicolette en Leroy van Business2People klaar om mij te helpen. Zeker een bedrijf waar ik klant wil blijven!"

Tahnee Masela
Tahnee Masela, Collab Industry, Amsterdam

"Bij Nicolette en Leroy had ik het gevoel dat we het samen deden. Ze luisterden, begrepen precies wat ik nodig had en waren oprecht geïnteresseerd in mijn dienst en product. Het is een heel gaaf online programma geworden dat mijn levenswerk heeft gebundeld!"

2o0cla985
Leonie Poth, Mediation en coaching, Hengelo

"Leroy & Nicolette begrijpen de taal van ondernemers die, net als ik, op het snijvlak van bewustzijnsontwikkeling en zakelijke groei werken. Er zijn dingen tot stand gekomen waarvan ik zes maanden geleden nog niet wist dat het mogelijk was!"

188-img_3834
Jorien Weterings, BROESLI,

Enschede

Wij zijn er om je te helpen!

Boek een vrijblijvend strategiegesprek met ons om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je zakelijke doelen door middel van geautomatiseerde marketing- en verkoopprocessen. Als ervaren professionals - met een bewezen track record in het creëren van converterende sales funnels, websites en social advertising voor klanten in verschillende sectoren - begrijpen wij dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Tijdens het strategiegesprek zullen we samen kijken naar de uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd wordt én hoe we je kunnen helpen om deze te overwinnen. We zullen je direct een aantal inzichten en strategieën geven die je kunt implementeren om de groei en het succes van je bedrijf te stimuleren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Plan een gesprek
45 Minuten vrijblijvend sparren via Google Meet