Business2People | Over Leroy & Nicolette

2 People Business

Welkom! Leroy en Nicolette hier. Reislustige levensgenieters, online sales consultants en affiliate marketing experts uit het mooie Twente.

Wij zijn nuchter, zitten vol ambitie en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij helpen ambitieuze ondernemers zoals jij groeien in klanten en omzet door ze te ondersteunen bij het neerzetten van een krachtig online verkoopproces.

Wij vinden het ontzettend gaaf om jou wegwijs te maken in de wonderen wereld van het internet en leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is. Wij denken proactief met je mee en helpen jou met het opzetten en inrichten van het beste online verkoopproces voor jouw diensten. Alles om er voor te zorgen dat ook jij de succesvolle overstap kan maken van offline naar online!

Met twee backpacks en één laptop, rondreizend door Zuidoost-Azië – zonder huis, baan of reisschema – werd het ultieme gevoel van vrijheid zó verslavend, dat we halverwege 2016 op zoek gingen naar een locatie onafhankelijke manier om online geld te verdienen om ons backpack avontuur zo lang mogelijk voort te kunnen zetten. Wat volgde was een geld- en tijdrovende worsteling om wegwijs te worden in de online marketing scene. Netwerkmarketing, affiliate marketing, we’ve done it all! En met succes. Met veel vallen en opstaan leerden wij hoe we de producten van andere mensen succesvol konden promoten en staken de winst letterlijk in onze rugzak.

Eenmaal terug in Nederland wekte onze opgedane kennis een grote nieuwsgierigheid bij een aantal lokale ondernemers die erg goed zijn in wat ze doen, maar totaal geen cookies hadden gegeten van online marketing en sales. In mei 2018 schreven we ons in bij de kamer van Koophandel en gingen vol enthousiasme aan de slag. Het verschil wat we voor deze mensen in korte tijd konden maken gaf ons zó veel voldoening, dat we begonnen te dromen over een eigen agency. Waar het destijds echter nog aan ontbrak was de moed om het ook echt te gaan doen.

Wat volgde waren 100.000 ideeën (waarvan vele zonder uitvoering), urenlang cursussen kijken om onze kennis te vergroten en jaren jobhoppen op zoek naar het zelfde gevoel van voldoening. Het is gek hoe wij mensen zo lang gebukt kunnen gaan onder een ‘wat als’ scenario in ons hoofd waardoor zovelen blijven kiezen voor de veilige weg. Gelukkig was voor ons de droom zo groot, dat we nooit hebben opgegeven en in oktober 2020 zijn we beiden fulltime gaan ondernemen. De beste beslissing ooit!

De kennis die wij hebben opgedaan in onze eigen worsteling naar online ondernemerschap zetten wij nu dagelijks vol trots en passie in om ondernemers te helpen met het promoten en verkopen van hun diensten en producten. 

Elke dag leren we inspirerende mensen kennen - elk met hun eigen verhaal en missie - en leren we nieuwe dingen over onszelf en de wereld om ons heen. We voelen ons enorm gezegend met alle mooie, bijzondere, uitdagende en succesvolle ondernemersverhalen waarin wij een rol hebben mogen spelen en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat er steeds meer mooie samenwerkingen mogen volgen!


Wij helpen ambitieuze mensen zoals jij

Groeien in klanten

Door doelgroep gericht te adverteren en potentiële klanten buiten hun netwerk te bereiken en te werven.

Groeien in omzet

Door ze te leren hoe ze hun diensten en producten het beste kunnen verkopen; online en offline.

Groeien in ambassadeurs

Door ze 2-op-1 te coachen naar de next level in hun online business plan door gebruik te maken van affiliate marketing strategieën

Groeien als ondernemer

Door ze te laten zien welke kansen er buiten hun comfortzone liggen en welke slimme strategieën zij in kunnen zetten om de werkdruk aanzienlijk te verlichten.

Het Duo

Nicolette Rueck

Creatief vormgever, healthy food lover, content schrijfster, vitaliteit junkie, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, het aanbrengen van structuur, mijn visuele creativiteit en ruimdenkendheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie uit gezonde voeding, mijn grote passie voor reizen, beweging, het ontdekken van nieuwe muziek, culturen en inspirerende beelden. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset. Jouw boodschap weet ik te vertalen naar praktische oplossingen, sprekende beelden en op de mens gerichte, persoonlijke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er, Marvel fan en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd conversie en resultaat gericht. Online én offline verkoopmethodes en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Verkoop- en acquisitie processen opzetten

Samen een krachtig en conversie gericht online acquisitie- en verkoopproces neerzetten die jouw potentiële klanten informeert, inspireert en adviseert? Van landingspagina tot verkooppagina, van betaalmethode tot e-mailautomatisering; wij helpen jou stap voor stap met het inrichten van een persoonlijk en geautomatiseerd verkoopproces, zodat jij jouw tijd alleen nog maar hoeft te besteden aan hen die aantoonbare interesse hebben getoond in jouw diensten.

Nieuwe klanten werven met social advertising

Meer online naamsbekendheid creëren voor jouw diensten buiten je bestaande netwerk? Wij zetten graag doelgerichte social media campagnes voor je op waarmee jij in continuïteit potentiële klanten kunt werven via Instagram en Facebook. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw aanbod de juiste doelgroep bereikt, je lijst met potentiële klanten groeit en dat zij die interesse tonen in jouw diensten gemotiveerd zullen worden om een afspraak te maken of direct over te gaan tot aankoop.

Epic opschalen met slimme strategieën

Waar liggen de extra omzetkansen voor jouw onderneming? Dit is waar wij in uitblinken! In ons unieke en persoonlijke traject ondersteunen wij jou in het maken van strategische groeikeuzes zodat jij snel stappen kunt maken naar meer omzet. Vol passie kijken wij met jou mee naar het huidige acquisitie- en verkoopproces voor de optimalisatie mogelijkheden binnen de huidige customer journey en het inzetten van slimme up-sells, cross-sales, succesvolle after-sales en affiliate marketing strategieën.

Wat onze klanten zeggen:

Nicolette en Leroy hebben voor mij een funnel gebouwd die in de eerste week meer goede leads heeft opgeleverd dan mijn website in het afgelopen jaar. Bovendien was het heel fijn om met ze samen te werken. Ik ben fan en ga ze zeker vaker inschakelen!
Bas Mouton - Ondernemerscoach
Samen met Leroy en Nicolette is er binnen twee maanden een verkoopproces neergezet waarmee ik mijn klanten online kan werven én helpen zonder daarbij de persoonlijke touch te verliezen. Er viel daardoor een enorme last van mijn schouders!
Laura Hofstede - L’ aura Bewust
De persoonlijke aanpak en energie die Nicolette en Leroy uitstralen, trokken mij al gauw over de streep om met hen in zee te gaan. Met een sales funnel, online leeromgeving én advertentie pakket rijker ben ik nog steeds erg enthousiast over de samenwerking!
Ellemieke Haitsma
Ellemieke Haitsma - by Coachelle

Nog meer tevreden klanten