Business2People | Over Leroy & Nicolette
Business2People

Meet the team!

Leroy & Nicolette | Funnel bouwers en Globetrotters

Nicolette en Leroy Business2People Funnel bouwers en globetrotters

Van verkoopmedewerkers naar digital nomads.

Toen wij elkaar leerde kennen wisten we het gelijk: wij gaan op reis. We waren het werken in de retail allebei meer dan zat en we wilde weg uit Nederland. Samen op avontuur.

Een klein jaar later namen we ontslag, zeiden álles op, verkochten onze bezittingen en boekte twee vliegtickets naar Bangkok.

Backpackend door Zuidoost-Azië werden we verlieft op de vrijheid die het reizen ons bracht, waardoor we besloten om op zoek te gaan naar een manier om online geld te verdienen. Werkend rondreizen, de digital nomad lifestyle, dat was de droom!

We investeerden een deel van ons spaargeld in een netwerkmarketingprogramma, maar hadden nul ervaring met onlinesales en marketing. Maandenlang hebben we lopen leuren om klanten te krijgen; zonder succes.

We waren ruim 6 maanden onderweg en ons spaargeld raakte op. We vertrokken uit Azië en verhuisden naar Lissabon. Een stap terug in loondienst die we helemaal niet wilde maken, maar we hadden geen keus. Er moest weer geld op de bank komen om te kunnen leven én om te doen wat we het allerliefste doen: de wereld rondreizen!

Maar het werk in Portugal beviel niet en de lonen lagen zó laag dat we amper konden sparen. Het duurde dan ook niet lang voordat we onze intrek hadden genomen op een zolderkamer bij familie in Almelo om met pijn in ons hart weer fulltime mee te doen aan de ‘Rat Race’ in Nederland. We hadden een gave reis gemaakt, maar waren weer terug bij af.

In het jaar wat volgde lazen we een x aantal boeken die onze kijk op het (online)verkopen drastisch veranderende. In rap tempo bouwde we een team van mensen om ons heen die door social media advertenties, sales funnels en goed doordachte sales scripts ons een passief inkomen van $3 tot $5k per maand opleverde. We hadden het licht gezien. Want wat je ook verkoopt, marketingautomatisering is de meest effectieve manier om meer leads, klanten en omzet te genereren voor je business.

We verhuisden naar een nieuwbouwwoning en maakte fijne reisjes naar de zon. Maar niet veel later viel onze droom om locatie onafhankelijk te kunnen werken opnieuw in duigen… De Amerikaanse overheid besloot een onderzoek in te stellen naar het bedrijf achter het programma wat wij promoten, waardoor assets werden bevroren. Alles waar wij en ons team zó hard voor hadden gewerkt was in een split second verdwenen. Al ons geld - WEG! 

Helaas hebben we er tot op de dag van vandaag nooit een cent van teruggezien. Je kunt je voorstellen dat wel klaar waren met netwerkmarketing. Door deze ervaring zetten we onze droom opzij.

Nicolette en Leroy Business2People over locatie onafhankelijk ondernemen

Jaren verstreken en sinds dat moment hebben we allebei heel wat baantjes gehad. Want, hoe leuk sommige banen ook waren, het werk gaf ons niet het plezier en de vrijheid waar we diep van binnen zó verlangend naar op zoek waren.

Ondertussen hadden een aantal ondernemers interesse gekregen voor ons online succes, waardoor we regelmatig werden benaderd om te helpen bij het genereren van meer leads en klanten voor hun bedrijf. Deze opdrachten brachten ons zó veel voldoening dat we begonnen te dromen over een eigen online marketingbureau.

Om meer mensen te kunnen helpen besloten we onze kennis op het gebied van marketing, online sales, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling te vergroten. Tientallen online cursussen, gave workshops en Webinars verder begon het ondernemerschap steeds harder te kriebelen, maar de angst en twijfel sloegen toe. Gedachten als “wat als het niks wordt?” en “kunnen we die financiële onzekerheid wel aan?” hebben ons er lang van weerhouden om de stap naar het ondernemerschap te zetten.

En toen kwam corona, wat ook bij onze werkgevers voor bijzondere omstandigheden zorgde. Er werden keuzes gemaakt. En alsof het zo had moeten zijn ontvouwde het pad naar ondernemerschap zich als een rode loper. We namen samen de sprong in het en besloten in oktober 2020 om fulltime te gaan ondernemen. De beste keuze ooit!

Inmiddels hebben wij al veel ondernemers op weg mogen helpen naar meer online bezoekers, leads, klanten en omzet. Door ze met enthousiasme wegwijs te maken in online marketing en te helpen met het opzetten, inrichten en optimaliseren van een online verkoopproces, zorgen wij voor structuur en continuïteit in het bedrijf van onze klanten. Iets wat we elke dag doen met veel plezier en toewijding!

Deze twee reislustige levensgenieters en online sales consultants denken graag proactief met je mee en leggen je met veel geduld uit wat er allemaal mogelijk is. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke samenwerking.

Het allerleukste aan ons vak is dat wij samen met onze klanten mogen groeien, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij ervaren elke samenwerking als een creatief groeiproces waarin we mogen leren van elkaar en vinden het oprecht gaaf en uitdagend om jou te mogen helpen om de zakelijke resultaten (en de daarbij horende levensstijl) te kunnen realiseren die je wenst, terwijl wij dit zelf ook doen.

Want dat reizen, dat doen we nog steeds! Niet meer als backpackers, maar als locatie onafhankelijke ondernemers. The world is our office! Onze droom werd werkelijkheid. Hoe gaaf is dat?!


Door marketingautomatisering slim in te zetten voor je bedrijf houd jij (net als wij) meer tijd over om te doen wat je het allerliefste doet. Wat is jouw grote ondernemersdroom? Plan een gesprek en laat ons je helpen!

Plan een gesprek


45 Minuten vrijblijvend sparren via Google Meet

Nicolette van Dapperen - Rueck

Creatieveling, healthy food lover, content creator en schrijfster, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, het aanbrengen van structuur, mijn visuele creativiteit en ruimdenkendheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie mijn grote passie voor reizen, voeding, beweging in de natuur en het ontdekken van nieuwe muziek. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset! Ik vind het gaaf om jouw missie te vertalen naar praktische oplossingen, pakkende teksten, sprekende beelden en op de mens gerichte, persoonlijke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er, Marvel fan en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd conversie en resultaat gericht. Online én offline verkoopmethodes en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”

Wij hebben o.a. gewerkt voor:

KlantenVanB2P
“Geweldig bedrijf! Er word veel meegedacht en het gaat allemaal heel fijn en soepel. Toen ik met spoed iets online moest zetten stonden Nicolette en Leroy van Business2People klaar om mij te helpen. Zeker een bedrijf waar ik klant wil blijven!"
Tahnee Masela
Tahnee Masela, Collab Industry, Amsterdam
"Door alle tips en hulp is de structuur van mijn funnel veel strakker en logischer geworden. Wat ik vooral fijn vind is de nuchtere aanpak. Gelukkig is Leroy niet alleen kundig, maar ook heel prettig in de omgang. Hij houdt zijn beide benen goed op de grond."
Hanneke Zumker
Hanneke Zumker, Eigen kracht

coaching, Capelle aan den IJssel

"Bij Nicolette en Leroy had ik het gevoel dat we het samen deden. Ze luisterden, begrepen precies wat ik nodig had en waren oprecht geïnteresseerd in mijn dienst en product. Het is een heel gaaf online programma geworden wat mijn levenswerk heeft gebundeld!"
2o0cla985
Leonie Poth, Mediation en coaching, Hengelo

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij zijn er om je te helpen! Boek een vrijblijvend strategiegesprek met ons om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je zakelijke doelen door middel van geautomatiseerde marketing- en verkoopprocessen. Als ervaren professionals - met een bewezen track record in het realiseren van converterende sales funnels, websites en social advertising voor klanten in verschillende sectoren - begrijpen wij dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Tijdens het strategiegesprek zullen we samen kijken naar de uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd wordt én hoe we je kunnen helpen om deze te overwinnen. We zullen je direct een aantal inzichten en strategieën geven die je kunt implementeren om de groei en succes van je bedrijf te stimuleren.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Plan een gesprek
45 Minuten vrijblijvend sparren via Google Meet