Mini-cursus Leer jezelf verkopen

This is your content unit title

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
blablalalala
lalalalala

Dus jij wilt meer klanten en omzet?

Leer hoe jij jouw diensten kunt verkopen.

Dus jij wilt meer klanten en omzet?

Leer hoe jij jouw diensten kunt verkopen.

Direct toegang
De drie essentiële onderdelen voor een ijzersterk verkoopproces!

Het Gesprek

Wat is belangrijk, welke vragen moet je stellen en waar moet je op letten bij het voeren van een persoonlijk en converterend verkoopgesprek?

Het Verkoopproces

Een goed verkoopproces gaat jou ondersteunen met het creëren van een volle pijplijn met potentiële klanten, afspraken en succesvolle samenwerkingen.

De Cijfers

Ontdek welke cijfers belangrijk zijn bij het opzetten van jouw geautomatiseerde verkoopproces; hoeveel mag een klant jou kosten om winstgevend te blijven?
Business2People Online Marketing

Nieuwe klanten zijn als zuurstof; zonder overleef je niet

Toch zien wij dat veel dienstverlenende professionals met een lege agenda blijven zitten omdat ze niet weten hoe ze zichzelf en hun diensten het beste kunnen verkopen. Ze willen niets liever dan een continue aanwas van nieuwe klanten maar worden stiekem al nerveus bij het woord verkoop omdat ze daar een negatieve associatie mee hebben. Hoe is dat voor jou?

Je zult toch omzet en winst moeten maken; iets wat je zonder die klanten niet gaat lukken. Tijd om daar verandering in te brengen!

Wat zou het voor je betekenen als jij precies weet wat je moet zeggen in een verkoopgesprek en hoe je klanten kunt werven op het internet zodat jij niet meer afhankelijk bent van mond-tot-mondreclame of je eigen netwerk? En wat zou je doen als wij je zouden zeggen dat je dit in minder dan 2 uur kunt leren?

Zodra jij door hebt hoe jij er voor kunt zorgen dat er elke dag afspraken in je agenda staan, zonder dat het je tijd kost, des te veiliger jij jezelf gaat voelen in je onderneming. Zo kan jij meer tijd gaan spenderen aan de groei ervan!

Direct toegang
“Samen met Leroy en Nicolette is er binnen twee maanden een verkoopproces neergezet waarmee ik mijn klanten online kan werven én helpen zonder daarbij de persoonlijke touch te verliezen. De enorme last die daarmee van mijn schouders viel was onbetaalbaar!”
Laura Hofstede L'Aura Bewust
Laura Hofstede, L'Aura Bewust, Enschede
“Nicolette en Leroy hebben voor mij een funnel gebouwd die in de eerste week meer goede leads heeft opgeleverd dan mijn website in het afgelopen jaar. Bovendien was het heel fijn om met ze samen te werken. Ik ben fan en ga ze zeker vaker inschakelen!”
Bas Mouton, Ondernemerscoach, Amsterdam
“Nicolette en Leroy namen écht de tijd om mij beter te leren kennen om zo de beste resultaten te kunnen behalen. De technische kennis van Leroy en de kracht van Nicolette om jouw verhaal om te zetten in beeld en taal maakt dit duo een power koppel!"
Ellemieke Haitsma
Ellemieke Haitsma, by Coachelle, Harderwijk

Te weinig klanten = te weinig omzet

Uiteraard is het super fijn wanneer mensen tevreden over jouw dienstverlening zijn en dit enthousiast doorvertellen aan hun vrienden en familie. Maar wanneer jij jezelf volledig afhankelijk maakt van je netwerk en hun aanbevelingen heb jij geen controle over het aantal potentiële klanten die met jou in aanraking komen, waardoor je ook geen controle hebt over je inkomsten.

Zonder klanten geen omzet. En geen klanten zonder een sterke verkoopstrategie.

Pas wanneer jij exact weet hoeveel een klant jou mag kosten om winst te maken én een strategie gaat gebruiken om ze naar je toe te trekken en binnen te halen, ga jij groeien in omzet.

Het leren van deze strategie is vrij simpel en iedereen kan het zich eigen maken. Bovendien hoef je geen geboren verkoop talent te zijn om er voor te zorgen dat mensen klant bij je worden. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf en jouw diensten leren verkopen. Dus; Wanneer ga jij aan de slag?

Direct toegang


Dit is wat je gaat leren in de cursus

De Verkoop Mindset

Leer alles over de misconcepties die veel ondernemers hebben over verkoop en het houden van verkoopgesprekken.

Het Verkoopgesprek

Leer hoe jij persoonlijke en converterende verkoopgesprekken kunt voeren wanneer er iemand tegenover je zit.

Het Verkoopproces

Leer welke verkoopprocessen jij in kunt zetten voor jouw praktijk zodat jij een continue stroom van nieuwe klanten hebt.

Het Cijfermatige Inzicht

Ontdek exact hoeveel leads, offertes en verkopen jij elke week nodig hebt om je gewenste omzet te behalen.

De Automatisering

Ontdek hoe je het werven van klanten kan automatiseren met een serie van tijdloze webpagina's in een marketing funnel.

De Benodigde Tools

Ontdek welke gebruiksvriendelijke tools jou het beste kunnen ondersteunen bij het maken van jouw eigen verkoopproces.
€ 69,-


€ 17,-

In de cursus 'Leer jezelf verkopen' leer jij

  • Hoe je de juiste verkoop mindset ontwikkeld;
  • Wat een verkoopproces is en waarom je dat nodig hebt;
  • Hoe jij nieuwe klanten kunt werven via het internet;
  • Hoe je converterende verkoopgesprekken voert als diegene eenmaal tegenover je zit;
  • En hoe jij zelf een ijzersterk verkoopproces neerzet met gebruiksvriendelijke tools.

    En dit alles voor een eenmalige en tijdelijke prijs van slechts 17 euro. Krijg direct toegang en start vandaag nog!