Afspraken in Overvloed Cursus
Dit eenmalige buitenkansje verdwijnt over :
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Nooit meer een lege agenda?

Werf meer cliënten door gebruik te maken van een geautomatiseerd verkoopproces.

Afspraken in Overvloed

Geen Geklungel

Maak jouw online businessplan concreet; je boodschap en doel helder, je aanbod en prijs scherp.
Afspraken in Overvloed

Niet Leuren of Zeuren

Bouw je eigen geautomatiseerde online wervingsmethode zodat jij zelf geen acquisitie hoeft te doen.
Afspraken in Overvloed

Geen Tijd Verdoen

Alleen nog afspraken in je agenda met mensen die echt interesse hebben in jouw diensten.

Een ijzersterk online verkoopproces

Als ondernemer wil jij niets liever dan tevreden cliënten en een lekkere omzet. Maar wanneer jij moeite hebt om nieuwe cliënten te vinden en je diensten te verkopen kan het een flinke uitdaging zijn om rond te komen.

Online marketing is een prachtige tool om nieuwe cliënten mee te werven, maar dan moet je wel weten hoe het werkt. Promotie via social media, e-mail, blogposts of advertenties gaan jou nul komma nul omzet opleveren wanneer jij geen gebruikt maakt van een online verkoopproces en strategie.

Want het is heel simpel; zou jij zelf een fysieke afspraak maken bij iemand waar je nog nooit van hebt gehoord of iets van hebt gezien zonder vooraf informatie in te winnen over wie hij of zij is, doet en wat hij of zij voor jou kan betekenen? Nee, natuurlijk niet. En jouw potentiële cliënten doen dat ook niet.

Een online verkoopproces kun je zodanig inrichten dat het op een persoonlijke manier en in continuïteit potentiële cliënten werft, ze vanuit de oriëntatie richting een fysieke afspraak of aankoop begeleid én geautomatiseerd nieuwe afspraken en verkoopgesprekken inplant in jouw agenda - Een strategie die jou een stuk financiële zekerheid kan bieden en die niet ophoud wanneer ze bij jou op de stoep staan; want dan begint het verkopen vaak pas echt. Kortom; een ijzersterk verkoopproces kan voor jou het verschil maken tussen een verlieslijdende- en winstgevende bedrijfsvoering. En wij kunnen jou van A tot Z leren hoe je een online verkoopproces bouwt.

"Als je blijft doen wat je altijd deed zul je krijgen wat je altijd kreeg."

Nicole Busscher

"Nicolette en Leroy hebben mij geholpen met het inrichten van affiliate marketing en een hele toffe sales funnel. Ik heb de samenwerking als enorm positief ervaren. Ze hebben echt verstand van zaken, zijn enorm betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat! Kortom; ik kan Business2People enorm aanbevelen!"
Astrid Vester
Astrid Vester
"In Business2People vond ik de perfecte match. Ze zijn toegankelijk en snel bereikbaar. Ze leiden je in het marketing technisch leren denken en maakte met hun inzicht en creativiteit een goede vertaalslag naar dat wat ik nodig had, in praktische en begrijpelijke stappen. Ze helpen je om jouw onderneming mooier, groter en levendiger neer te zetten. Dat was wat ik nodig had!
Daniella Mensing
"Nicolette en Leroy zijn beide professionals en hebben zichtbaar liefde voor het vak en er was gelijk een klik. De samenwerking verliep top, met een snelle communicatie. Daar hou ik van! Met mijn nieuwe website ben ik zeer tevreden en ik wil ze dan ook echt aanbevelen!"
Business2People Online Marketing

Ook wij zijn ooit met niets begonnen...

Nouja niets – Met twee backpacks en één laptop. Rondreizend door Zuidoost-Azië gingen wij op zoek naar een manier om online geld te verdienen. Wat volgde was een geld- en tijdrovende worsteling om wegwijs te worden in de online marketing. En met succes. Met veel vallen en opstaan leerden we hoe wij de producten van andere mensen konden promoten en staken een deel van de winst - letterlijk - in onze rugzak.

Eenmaal terug in Nederland wekte onze opgedane kennis een grote nieuwsgierigheid bij ondernemers die erg goed zijn in wat ze doen, maar totaal geen cookies hadden gegeten van online marketing en sales. Het verschil wat we voor deze mensen in korte tijd konden maken gaf ons zó veel voldoening, dat we begonnen te dromen over een eigen bedrijf.

Ondertussen zijn wij al een aantal jaar, bijna elke dag bezig met alles wat met online sales en marketing te maken heeft. Maar wij halen onze kennis niet alleen uit de wereld van de online marketing, want, in de jaren voor dat wij ons gingen specialiseren in online marketing en sales, hebben wij samen meer dan 35 jaar aan verkoopervaring opgedaan in de offline wereld.

De combinatie van online en offline ervaringen maken onze visie op verkoop behoorlijk uniek. Kennis die wij dagelijks vol trots en passie inzetten om dienstverleners in de gezondheidsindustrie te helpen met het inzetten van de beste online verkoopmogelijkheden voor hun bedrijf om maximale resultaten te behalen, waardoor zij meer cliënten konden werven en daardoor groeiden in omzet. Ben jij de volgende?

De online cursus 'Afspraken in Overvloed' leert jou van A tot Z hoe jij een online verkoopproces ontwerpt, bouwt en lanceert.

In 3 stappen naar jouw online verkoopproces

Het Ontwerpen

Leer hoe jij je online ondernemingsplan concreet maakt door je doelgroep en hun hulpvraag scherp te stellen, jouw aanbod en prijs te bepalen én hoe je de juiste herkenbaarheid voor jouw bedrijf creëert.

Het Bouwen

Leer hoe jij met gemak een serie van webpagina's bouwt, deze vult met passende afbeeldingen en teksten, hoe je pakkende e-mails schrijft, een online agenda beheert én zorgt voor een betrouwbaar betalingssysteem.

Het Lanceren

Leer hoe jij verschillende online wervingsmethodes in kunt zetten om je doelgroep naar jouw verkoopproces toe te trekken en ze op de juiste manier kennis te laten maken met jouw diensten.
€ 350,-


€ 197,-

Afspraken in Overvloed

Het online programma die jou van A tot Z gaat leren hoe jij in 3 stappen jouw eigen online verkoopproces ontwerpt, bouwt en lanceert.


  • Leer je diensten online verkopen in begrijpelijke taal met gebruiksvriendelijke tools
  • Het beste van de online en offline wereld gecombineerd in één verkoopstrategie
  • Kijk over onze schouders mee en pas alle technieken direct toe in de praktijk
  • Gegarandeerd meer cliënten en omzet

Paul en Claudia van der Bijl

"In een wereld waarin je online op heel veel vlakken zichtbaar moet zijn nemen Nicolette en Leroy ons mee met al hun kennis, inzichten en creativiteit. Als vakspecialisten denken zij in alles met ons mee. Ze zijn zeer betrokken, gepassioneerd in hun vak en heel gedreven. Wij zijn ontzettend blij met Business2People aan onze zijde. Deze toppers als zakenpartners, maar ook als mensen mensen, kunnen wij dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!"
Laura Hofstede
"Cliënten 1-op-1 behandelen in mijn praktijk werd door Covid bijna onmogelijk. Leroy en Nicolette hebben binnen twee maanden een professionele sales funnel neergezet waarmee ik mijn cliënten online kan werven én helpen zonder daarbij mijn persoonlijke touch te verliezen. De enorme last die daarmee van mijn schouders viel is werkelijk onbetaalbaar!"
Haitsma
Ellemieke Haitsma
"De persoonlijke aanpak en energie die Nicolette en Leroy uitstralen trokken mij al gauw over de streep om met hen in zee te gaan. Met een sales funnel, online leeromgeving én advertentiepakket rijker ben ik nog steeds erg enthousiast over de samenwerking. De technische kennis van Leroy in combinatie met de kracht van Nicolette om jouw verhaal om te zetten in begrijpelijke verkooptaal en uitstraling voor je doelgroep maakt dit duo een power koppel!"

Start nu direct met de online cursus 'Afspraken in Overvloed'!

Niet tevreden met de cursus? Dan krijg je jouw geld gewoon weer terug 😘