Business2People | Over Leroy & Nicolette
Business2People

Meet the team!

Leroy & Nicolette

Groeien doen we samen!

Deze twee reislustige levensgenieters, online sales consultants en affiliate marketing experts uit het mooie Twente hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij helpen ambitieuze ondernemers zoals jij groeien in online bezoekers, leads, klanten en omzet door ze te ondersteunen bij het neerzetten van een krachtig online acquisitie- en verkoopproces.

Het allerleukste aan ons vak is dat wij samen met onze klanten mogen groeien, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wij ervaren elke samenwerking als een creatief groeiproces waarin we mogen leren van elkaar en vinden het oprecht gaaf en uitdagend om jou te mogen helpen om de zakelijke resultaten (en de daarbij horende levensstijl) te kunnen realiseren die je wenst, terwijl wij dit ook doen.  Wij maken je graag wegwijs in de wonderen wereld van het internet, denken proactief met je mee en leggen je met veel geduld uit wat er allemaal mogelijk is!

Nicolette Rueck

Creatief vormgever, healthy food lover, content schrijfster, vitaliteit junkie, reisverslaafde en stylist.

“Mijn kracht ligt in mijn communicatie, het aanbrengen van structuur, mijn visuele creativiteit en ruimdenkendheid. In het dagelijks leven haal ik enorm veel energie uit gezonde voeding, mijn grote passie voor reizen, beweging, het ontdekken van nieuwe muziek, culturen en inspirerende beelden. Ik werk gefocust, denk out-of-the-box en weet anderen altijd mee te nemen in mijn positieve mindset. Jouw boodschap weet ik te vertalen naar praktische oplossingen, sprekende beelden en op de mens gerichte, persoonlijke content.”

Leroy van Dapperen

Technische duizendpoot, salestijger, dromenjager, ICT-er, Marvel fan en YouTube verslaafde.

“Ik vind het gaaf om mensen wegwijs te maken in de online marketing space, wordt enorm enthousiast van een technische uitdaging en ben altijd conversie en resultaat gericht. Online én offline verkoopmethodes en iOS apparaten hebben geen geheimen meer voor mij en ik kan uren rondsurfen op het internet om alles te weten te komen over die ene plugin of ‘the next best marketing thing’. Zit ik niet achter mijn laptop? Dan vind je mij dansend op een festival of met mijn backpack in de rimboe op zoek naar avontuur.”

Wij hebben o.a. gewerkt voor:

KlantenVanB2P
“Geweldig bedrijf! Er word veel meegedacht en het gaat allemaal heel fijn en soepel. Toen ik met spoed iets online moest zetten stonden Nicolette en Leroy van Business2People klaar om mij te helpen. Zeker een bedrijf waar ik klant wil blijven!"
Tahnee Masela
Tahnee Masela, Collab Industry, Amsterdam
"Door alle tips en hulp is de structuur van mijn funnel veel strakker en logischer geworden. Wat ik vooral fijn vind is de nuchtere aanpak. Gelukkig is Leroy niet alleen kundig, maar ook heel prettig in de omgang. Hij houdt zijn beide benen goed op de grond."
Hanneke Zumker
Hanneke Zumker, Eigen kracht

coaching, Capelle aan den IJssel

"Bij Nicolette en Leroy had ik het gevoel dat we het samen deden. Ze luisterden, begrepen precies wat ik nodig had en waren oprecht geïnteresseerd in mijn dienst en product. Het is een heel gaaf online programma geworden wat mijn levenswerk heeft gebundeld!"
2o0cla985
Leonie Poth, Mediation en coaching, Hengelo

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij zijn er om je te helpen! Boek een vrijblijvend strategiegesprek met ons om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je zakelijke doelen door middel van geautomatiseerde marketing- en verkoopprocessen. Als ervaren professionals - met een bewezen track record in het realiseren van converterende sales funnels, websites en social advertising voor klanten in verschillende sectoren - begrijpen wij dat jouw bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Tijdens het strategiegesprek zullen we samen kijken naar de uitdagingen waarmee je momenteel geconfronteerd wordt én hoe we je kunnen helpen om deze te overwinnen. We zullen je direct een aantal inzichten en strategieën geven die je kunt implementeren om de groei en succes van je bedrijf te stimuleren.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!