Grote online upgrade voor Almelose beddenspeciaalzaak

Custom-made website | van der Bijl Bedden & Interieur, Almelo

In het eerste gesprek dat wij hadden met Paul en Claudia kwam al snel naar voren dat de website van hun beddenspeciaalzaak wel een flinke opfrisbeurt kon gebruiken. De website was gedateerd, werd niet up-to-date gehouden en sloot absoluut niet aan bij de huidige uitstraling van de winkel. 

De wil om hiermee aan de slag te gaan was groot, maar werd door een verhuizing en gebrek aan tijd en kennis telkens weer vooruit geschoven.

Wat volgde was een toffe opdracht voor website design en realisatie. Samen met Claudia creëerde Nicolette een online thuisbasis die volledig aansluit bij de look & feel van de winkel. De nieuwe custom-made website informeert en inspireert potentiële klanten om een fysiek bezoek te brengen aan de beste beddenspeciaalzaak van Almelo en omgeving.

Ook nadat de website live ging bleven wij met Paul en Claudia in gesprek over dagelijkse knelpunten en toekomstdromen. 

Tijdens de lockdown moest er snel geschakeld worden. De gesloten deuren van de winkel, die voorheen compleet draaide op fysieke bezoekers, moest ineens producten online aan gaan aanbieden om inkomsten te blijven genereren. 

Ze ondernamen zelf direct actie door diverse producten via social media onder de aandacht te brengen, maar dankzij de grote belangstelling bleek dit een gigantisch tijdrovende klus die dagelijks veel stress met zich mee brengt.

Om Paul en Claudia in deze tijden zo veel mogelijk te ontzorgen zijn wij wederom voor ze aan de slag te gaan; dit keer voor het ontwikkelen van een webshop die direct hun vindbaarheid vergroot en ook, als straks de deuren weer open gaan, een extra inkomen voor ze zal (blijven) genereren.

“Onze intensieve en fijne samenwerking heeft geresulteerd in een mooi vormgegeven website die past bij de look & feel van onze winkel. Nicolette heeft met haar creatieve mind, geduld en inzet, onze wensen in vormgeving, kleuren en uitstraling vertaald naar één geheel. Wij zijn meer dan enthousiast en bevelen deze topper van harte aan!”

Paul & Claudia van der Bijl – van der Bijl bedden & interieur, Almelo

< Terug naar het overzicht

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Overweeg jij ook om je online vindbaarheid een upgrade te geven en kun je hier hulp bij gebruiken? Aarzel dan niet om het gesprek aan te gaan. Hoe fijn zou het zijn als jij jouw webdesign kon uitbesteden aan iemand die dit precies maakt zoals jij het hebben wilt?