Business2People | van der Bijl bedden

Grote online update

In het eerste gesprek dat wij hadden met Paul en Claudia kwam al snel naar voren dat de website van hun beddenspeciaalzaak wel een flinke opfrisbeurt kon gebruiken. De website was gedateerd, werd niet up-to-date gehouden en sloot absoluut niet aan bij de huidige uitstraling van de winkel. 

De wil om hiermee aan de slag te gaan was groot, maar werd door een verhuizing en gebrek aan tijd en kennis telkens weer vooruit geschoven. Wat volgde was een toffe opdracht voor website design en realisatie.

Samen aan de slag

Samen met Claudia creëerde Nicolette een online thuisbasis die volledig aansluit bij de look & feel van de winkel. De nieuwe custom-made website informeert en inspireert potentiële klanten om een fysiek bezoek te brengen aan de beste beddenspeciaalzaak van Almelo en omgeving.

Ook nadat de website live ging bleven wij met Paul en Claudia in gesprek over dagelijkse knelpunten en toekomstdromen. 

Tijdens de lockdown moest er snel geschakeld worden. De gesloten deuren van de winkel, die voorheen compleet draaide op fysieke bezoekers, moest ineens producten online aan gaan aanbieden om inkomsten te blijven genereren. 

Ze ondernamen zelf direct actie door diverse producten via social media onder de aandacht te brengen, maar dankzij de grote belangstelling bleek dit een gigantisch tijdrovende klus die dagelijks veel stress met zich mee brengt.

Om Paul en Claudia in deze tijden zo veel mogelijk te ontzorgen zijn wij wederom voor ze aan de slag te gaan; dit keer voor het ontwikkelen van een webshop die direct hun vindbaarheid vergroot en die, of de deuren open of dicht zijn, een extra inkomen voor ze zal (blijven) genereren.

“In een wereld waarin je online op heel veel vlakken zichtbaar moet zijn nemen Nicolette en Leroy ons mee met al hun kennis, inzichten en creativiteit. Als vakspecialisten denken zij in alles met ons mee. Ze zijn zeer betrokken, gepassioneerd in hun vak en heel gedreven. Wij zijn ontzettend blij met Business2People aan onze zijde. Deze toppers als zakenpartners, maar ook als mensen mensen, kunnen wij dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

Paul & Claudia van der Bijl – van der Bijl bedden & interieur, Almelo

Even kennismaken?

Ben jij een ondernemer met ambitie en wil jij jouw bedrijf laten groeien in cliënten en omzet? Dan zijn wij wellicht een match!