Business2People | Studio by Daan

Nieuwe website

Tijdens de lockdown in het najaar van 2020 kwamen wij met Beauty en Permanente Make-Up specialist Daniella in gesprek over de ontevredenheid die zij had over haar verouderde website. Al snel bleek dat deze website technisch niet goed was ingericht, waardoor hij enorm traag was en geen bijdrage leverde aan haar online vindbaarheid. Iets waar zij als beauty professional, met veel regionale concurrentie, behoorlijk van afhankelijk is.

Contentmanagementsysteem

Omdat de basis van deze website ons geen optimalisatie mogelijkheden bood, en we de kosten laag wilden houden, hebben wij er voor gekozen om een nieuwe website voor Daniella in te richten waarbij gebruik werd gemaakt van een contentmanagementsysteem, waarop we een deel van haar bestaande content konden hergebruiken.

Naast de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker aan de voorkant, én voor Daniella aan de achterkant, hebben we in dit project kunnen bijdragen aan de online verkrijgbaarheid van haar verzorgingsproducten door een simpele webshopfunctie toe te voegen aan de website. Zo kan zij haar cliënten ten aller tijden gemakkelijk blijven voorzien van hun favoriete verzorgingsproducten, zonder dat zij een fysiek bezoek moeten brengen aan de salon.

“Ik ondervond veel problemen met mijn website, die steeds trager en slechter vindbaar werd. Nicolette en Leroy zijn beide professionals, hebben zichtbaar liefde voor het vak en er was gelijk een klik. De samenwerking verliep top, met een snelle communicatie. Daar hou ik van! Met mijn nieuwe website ben ik zeer tevreden en ik wil ze dan ook echt aanbevelen!”

Daniella Mensing – Studio by Daan, Almelo

Even kennismaken?

Ben jij een ondernemer met ambitie en wil jij jouw bedrijf laten groeien in cliënten en omzet? Dan zijn wij wellicht een match!