Resultaten

Sales funnel en Content Creatie

“Cliënten 1-op-1 behandelen in mijn praktijk werd door Covid bijna onmogelijk. Leroy en Nicolette hebben binnen twee maanden een professionele sales funnel neergezet waarmee ik mijn cliënten online kan werven én helpen zonder daarbij mijn persoonlijke touch te verliezen. De enorme last die daarmee van mijn schouders viel is werkelijk onbetaalbaar! “

Unieke Website en Webshop

“Onze intensieve en fijne samenwerking heeft geresulteerd in een mooi vormgegeven website die past bij de look & feel van onze winkel. Nicolette heeft met haar creatieve mind, geduld en inzet, onze wensen in vormgeving, kleuren en uitstraling vertaald naar één geheel. Wij zijn meer dan enthousiast en bevelen deze topper van harte aan!”

Update Online Vindbaarheid

“Ik ondervond veel problemen met mijn website, die steeds trager en slechter vindbaar werd. Nicolette en Leroy zijn beide professionals, hebben zichtbaar liefde voor het vak en er was gelijk een klik. De samenwerking verliep top, met een snelle communicatie. Daar hou ik van! Met mijn nieuwe website ben ik zeer tevreden en ik wil ze dan ook echt aanbevelen!”

Affiliate Marketing & Sales Funnel

“Nicolette en Leroy hebben mij geholpen met het inrichten van affiliate marketing en een hele toffe sales funnel voor de KiQkstart van het MKBPlein. Ik heb de samenwerking als enorm positief ervaren. Ze hebben echt verstand van zaken, zijn enorm betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat! Kortom; ik kan een samenwerking met Business2People enorm aanbevelen!”