Business2People | Resultaten
Groepstraject Business2People

Zij gingen je voor

Van der Bijl Bedden en Interieur

Webdesign & Webshop-realisatie

“In een wereld waarin je online op heel veel vlakken zichtbaar moet zijn nemen Nicolette en Leroy ons mee met al hun kennis, inzichten en creativiteit. Als vakspecialisten denken zij in alles met ons mee. Ze zijn zeer betrokken, gepassioneerd in hun vak en heel gedreven. Wij zijn ontzettend blij met Business2People aan onze zijde. Onze intensieve en fijne samenwerking heeft geresulteerd in een mooi vormgegeven website die past bij de look & feel van onze winkel. Nicolette heeft met haar creatieve mind, geduld en inzet, onze wensen in vormgeving, kleuren en uitstraling vertaald naar één geheel. Deze toppers als zakenpartners, maar ook als mensen mensen, kunnen wij dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

- Claudia & Paul van der Bijl, van der Bijl Bedden & Interieur, Almelo

“Voordat ik met Business2People ging werken had ik al wel een funnel, maar was die vooral ingericht op het delen van inhoudelijke informatie waarmee ik mensen die last hebben van nare collega's of te maken hebben met ander gedoe wilde helpen. Het commerciële zat er onvoldoende in. Bovendien wist ik dat ik er verstandig aan deed een online training te maken, maar stelde dat steeds uit. Maar nu heb ik mijn eerste online leeromgeving staan. Vanaf het moment dat ik met Leroy ging samenwerken, heb ik het gas erop gezet. Hij heeft me geholpen om de training in te passen in Active Campaign en gaf me tips voor hoe ik mijn landingspagina moest inrichten. Door zijn tips en hulp is de structuur van funnel veel strakker en logischer geworden. Wat ik vooral ook fijn vind, is de nuchtere aanpak. Gelukkig is Leroy niet alleen kundig, maar ook heel prettig in de omgang en houdt hij zijn beide benen goed op de grond."

Hanneke Zumker
Hanneke Zumker, Eigen kracht coaching, Capelle aan den IJssel

“Als ondernemer ben je niet in alles even goed binnen je bedrijf. Het is goed om dat in te zien en je grenzen te erkennen. Mijn zwakke plek is, dat ik mijn bedrijf niet goed neer kon zetten, marketing-technisch. En het is toch wel slim om in deze tijd daar aandacht aan te besteden. Hoe vind je dan een goede match met een bedrijf, die je daarin kan ondersteunen? Dat was voor mij nog niet zo gemakkelijk. In Leroy en Nicolette vond ik de perfecte match vanwege hun toegankelijkheid, snelle bereikbaarheid en laagdrempeligheid. Wat ik nodig had wisten zij om te zetten naar praktische en begrijpbare stappen. Ze hebben mij marketingtechnisch leren denken en geen enkele vraag is dom in hun ogen. Hun inzicht en creativiteit en het kostenbesparend meedenken helpt om jouw onderneming mooier, groter en levendiger neer te zetten. Van website tot online producten, funnels, nieuwsbrieven en social media. Dat was precies wat ik nodig had!"

Astrid Vester
Astrid Vester, De Moderne Medicijnvrouw, Holten
L'Aura Bewust

Sales Funnel & Content Creatie

"Ik kwam op een punt in mijn bedrijf waarin het tijd werd om online te gaan groeien. Maar hoe? Ik zocht een partij die me konden helpen met het inrichten van een mail funnel, advertenties, Social Media en alles achter de schermen. Dat heb ik gevonden bij Business2People! Nicolette en Leroy hebben mij zoveel werk uit handen genomen, ze zijn klantgericht, denken mee in de groeimogelijkheden en hebben veel kennis in huis. Inmiddels draait er al ruim 12 maanden een online groepssessie met succes, wordt er gewerkt aan mijn social media kanalen, is er een e-mailautomatisering actief en binnenkort gaan we uitbreiden met een online platform! Heb je hulp nodig online? Zoek niet verder! Ik kan B2P van harte aanbevelen!"

- Laura Hofstede, L'aura Bewust, Enschede

“Ik ondervond veel problemen met mijn website, die steeds trager en slechter vindbaar werd. Nicolette en Leroy zijn beide professionals, hebben zichtbaar liefde voor het vak en er was gelijk een klik. De samenwerking verliep top, met een snelle communicatie. Daar hou ik van!

Daniëlla Mensing, Studio by Daan, Almelo

“Nicolette en Leroy hebben voor mij een funnel gebouwd die in de eerste week meer goede leads heeft opgeleverd dan mijn website in het afgelopen jaar. Bovendien was het heel fijn om met ze samen te werken. Ik ben fan en ga ze zeker vaker inschakelen."

Bas Mouton, Ondernemerscoach, Amsterdam
Hams Interieurbouw

Webdesign & Content Creatie

“Onze website was aan vernieuwing toe. We zochten een partij die persoonlijk is en verstand van zake heeft. Ik vond het een zeer prettige samenwerking met Nicolette, duidelijke afspraken en fijne samenwerking. Er werd echt tijd en energie gestoken in de juiste benadering die bij ons paste. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en zou een ieder ze van harte kunnen aanbevelen."

- Frank Hams, Hams Interieurbouw, Tubbergen

"Voordat ik bij Nicolette en Leroy kwam was ik net startende in mijn bedrijf en had ik veel plannen. Ik wist dat ik online een groter bereik wilde om mijn coachingstrajecten te verkopen. Maar hoe doe je dat?! En waar begin je?! Nicolette en Leroy wisten mij de juiste stappen te laten zetten in mijn bedrijf. Hun persoonlijke aanpak maakt dat je je echt gezien voelt en ze zetten altijd nét even dat stapje meer. De mooi opgezette sales funnel levert mij niet alleen leads en potentiële cliënten voor mijn traject, maar ook een goede basis voor mijn bedrijf en een opzet naar meer cliënten én meer online zichtbaarheid en verkopen. Ik ben van een startende hobby coach uitgegroeid naar een zelfstandig ondernemer met een eigen bedrijf en funnel die mij ondersteunt in het vinden van nieuwe cliënten. Zo kan ik doen waar ik het meeste energie van krijgen; mijn cliënten coachen. Superfijn dat ik altijd tussendoor bij Leroy en Nicolette terecht kan om mijn vragen te stellen en samen naar oplossingen te zoeken! Ik zou zéker iedereen aanraden om met B2P aan tafel te gaan zitten om een sales funnel op te zetten. Door hun persoonlijke aanpak en drive om de beste resultaten te halen, zijn ze altijd in staat iets moois neer te zetten, hun diensten te verbeteren om zo jouw diensten en verkopen te zien groeien. Nicolette en Leroy vullen elkaar mooi aan met hun technische kennis, creativiteit en enthousiasme!"

Ellemieke Haitsma
Ellemieke Haitsma, by Coachelle, Harderwijk
Menbase

Sales Funnel

“Samenwerken met Nicolette en Leroy is een feest. Ze leveren hoge kwaliteit, schakelen snel en zijn zeer benaderbaar voor vragen en sparsessies tijdens het proces. Op zoek naar een partij die je concept omzet in een funnel die het werkt voor jou doet? Zoek niet verder."

- Jaap Duin, Psycholoog & Lifecoach, Amsterdam

Leonie Poth

Sales Funnel & Online leeromgeving

“Als je mij zou vragen wat mijn advies is? Geef mij maar de toegankelijkheid van een kleiner bureau in plaats van een grotere onderneming. Bij Nicolette en Leroy had ik het gevoel dat we het samen deden. Ze luisterden en begrepen precies wat ik nodig had en waren oprecht geïnteresseerd in mijn dienst en product. Wanneer ik in mijn creatie proces van richting wilde veranderen dachten ze mee en gaven me advies waar nodig. Ja, het is een aanrader! Uiteindelijk is het een heel gaaf online programma geworden wat mijn levenswerk heeft gebundeld voor mijn klanten!”

- Leonie Poth, Mediator, Relatietherapeut en Vergevingscoach, Hengelo

“Geweldig bedrijf. Er word veel meegedacht en het gaat allemaal heel fijn en soepel. Ik moest 1 keer met spoed iets online gooien en Business2people stond gelijk klaar om mij daar bij te helpen. Zeker een bedrijf waar ik een klant wil blijven zijn. Flexibel, meegaand en er komt veel uit eigen initiatief. Ik heb ze al aangeraden bij andere ondernemers!"

Tahnee Masela
Tahnee Masela, Collab Industry, Amsterdam

“Nicolette en Leroy hebben mij geholpen met het inrichten van affiliate marketing en een hele toffe sales funnel. Ik heb de samenwerking als enorm positief ervaren. Ze hebben echt verstand van zaken, zijn enorm betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat! Kortom; ik kan een samenwerking met Business2People enorm aanbevelen!”

Nicole Busscher
Nicole Busscher, Ondernemerscoach, Oldenzaal

Ben jij onze volgende fan?

Heb jij de ambitie hebt om jouw bedrijf laten groeien in cliënten en omzet? Ga dan het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!