Zij gingen je voor!

Astrid Vester

Marketing en Technische Ondersteuning

“Als ondernemer ben je niet in alles even goed binnen je bedrijf. Het is goed om dat in te zien en je grenzen te erkennen. Mijn zwakke plek is, dat ik mijn bedrijf niet goed neer kon zetten, marketing-technisch. En het is toch wel slim om in deze tijd daar aandacht aan te besteden. Hoe vind je dan een goede match met een bedrijf, die je daarin kan ondersteunen? Dat was voor mij nog niet zo gemakkelijk.
In Leroy en Nicolette vond ik de perfecte match vanwege hun toegankelijkheid, snelle bereikbaarheid en laagdrempeligheid. Wat ik nodig had wisten zij om te zetten naar praktische en begrijpbare stappen. Ze hebben mij marketingtechnisch leren denken en geen enkele vraag is dom in hun ogen. Hun inzicht en creativiteit en het kostenbesparend meedenken helpt om jouw onderneming mooier, groter en levendiger neer te zetten. Van website tot online producten, funnels, nieuwsbrieven en social media. Dat was wat ik nodig had!"

- Astrid Vester, Arts Integrale, Leefstijl en Energetische Geneeskunde-

Haitsma

Sales Funnel & Members Area 

“De persoonlijke aanpak en energie die Nicolette en Leroy uitstralen, trokken mij al gauw over de streep om met hen in zee te gaan. Met een sales funnel, online leeromgeving én advertentie pakket rijker ben ik nog steeds erg enthousiast over de samenwerking. Ze zorgen ervoor dat ze je écht leren kennen om de beste resultaten voor jou te kunnen behalen. De technische- en marketing kennis van Leroy in combinatie met de kracht van Nicolette om jouw verhaal om te zetten in begrijpelijke verkooptaal en uitstraling voor je doelgroep maakt dit duo een power koppel!"

- Ellemieke Haitsma, Voedingsdeskundige & Diëtist -

Affiliate Marketing & Sales Funnel

“Nicolette en Leroy hebben mij geholpen met het inrichten van affiliate marketing en een hele toffe sales funnel voor de KiQkstart van het MKBPlein. Ik heb de samenwerking als enorm positief ervaren. Ze hebben echt verstand van zaken, zijn enorm betrokken en gaan altijd voor het beste resultaat! Kortom; ik kan een samenwerking met Business2People enorm aanbevelen!”

- Nicole Busscher, Business coach voor startende ondernemers -

Update Online Vindbaarheid

“Ik ondervond veel problemen met mijn website, die steeds trager en slechter vindbaar werd. Nicolette en Leroy zijn beide professionals, hebben zichtbaar liefde voor het vak en er was gelijk een klik. De samenwerking verliep top, met een snelle communicatie. Daar hou ik van! Met mijn nieuwe website ben ik zeer tevreden en ik wil ze dan ook echt aanbevelen!”

- Daniëlla Mensing, Permanente make-up specialist & Pedicure -

Sales funnel & Content Creatie

“Cliënten 1-op-1 behandelen in mijn praktijk werd door Covid bijna onmogelijk. Leroy en Nicolette hebben binnen twee maanden een professionele sales funnel neergezet waarmee ik mijn cliënten online kan werven én helpen zonder daarbij mijn persoonlijke touch te verliezen. De enorme last die daarmee van mijn schouders viel is werkelijk onbetaalbaar!“

- Laura Hofstede, Holistisch Therapeut -

Unieke Website & Webshop

“Onze intensieve en fijne samenwerking heeft geresulteerd in een mooi vormgegeven website die past bij de look & feel van onze winkel. Nicolette heeft met haar creatieve mind, geduld en inzet, onze wensen in vormgeving, kleuren en uitstraling vertaald naar één geheel. Wij zijn meer dan enthousiast en bevelen deze toppers van Business2People van harte aan!”

- Claudia van der Bijl, Mede Eigenaar Beddenspeciaalzaak -

Ben jij onze volgende fan?

Heb jij de ambitie hebt om jouw bedrijf laten groeien in cliënten en omzet? Ga dan het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

arrow_drop_up arrow_drop_down