Kickstart je Business
fullbackgroundtest

Stap voor stap naar een krachtige sales funnel

Ontdek hoe jij moeiteloos meer leads, klanten en omzet genereert door een effectieve online verkoopmachine op te zetten, zelfs als je geen technische achtergrond hebt!

Business2People

Stap voor stap naar een krachtige sales funnel

Ontdek hoe jij moeiteloos meer leads, klanten en omzet genereert door een effectieve online verkoopmachine op te zetten, zelfs als je geen technische achtergrond hebt!

Je begrijpt dat het verkopen van jouw producten en diensten essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Maar de overweldigende wereld van online mogelijkheden weerhoudt je van de eerste stap...

Je begrijpt dat het verkopen van jouw producten en diensten essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Maar de overweldigende wereld van online mogelijkheden weerhoudt je van de eerste stap...

1o9a0776

Je weet niet hoe

Je bent vastberaden om een online verkoopproces te starten, maar je mist de juiste kennis en ervaring.

1o9a0274-1

Het voelt onwennig

Je bent bang om fouten te maken en iets verkeerds te doen waardoor het niet werkt zoals je graag zou willen.

1o9a1525

Geen concrete handvaten

Je mist een concreet stappenplan in begrijpelijke taal die jou duidelijk verteld hoe je een sales funnel maakt.

Maar maak je geen zorgen, wij zijn er voor jou! Je kunt nu op een toegankelijke manier de kracht van sales funnels ervaren en leren, helemaal op jouw eigen tempo.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om moeiteloos klanten aan te trekken voor jouw producten en diensten, zonder voortdurende inspanning... 

Klinkt te mooi om waar te zijn? Blijf lezen. Want wij laten je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Een sales funnel automatiseert jouw klantenwerving, wat resulteert in een constante stroom van nieuwe leads.

Nicolette en Leroy van Dapperen, oprichters Business2People

Toen wij zelf begonnen met ondernemen hadden we veel te weinig omzet om winstgevend te zijn en dachten we dat zakelijk success alleen mogelijk was voor ondernemers met duizenden volgers op Facebook en Instagram. En dus, stopten we al onze tijd en energie in het groeien van onze social media, vanuit de overtuiging dat de met aandacht geschreven posts ons wel nieuwe klanten op zouden leveren... De volgers kwamen wel, maar slechts een handje daarvan werd ook daadwerkelijk klant. Wat deden we verkeerd?

Na uitvoerige observatie van een aantal welvarende ondernemers kwamen wij tot de conclusie dat écht zakelijk succes helemaal niets te maken heeft met het aantal volgers, maar dat alles valt of staat met een goede verkoopstrategie. Want, om een succesvol bedrijf op te zetten dien je succesvol te leren verkopen.

Ongeacht of je net begint of al een tijdje bezig bent - om te winnen in business en sales is het neerzetten van een sterk fundament het allerbelangrijkste voor je bedrijf: je verkoopproces.

Wijzelf én onze klanten hebben de afgelopen jaren mogen ervaren dat de juiste strategie kan zorgen voor een continue stroom aan leads, klanten en omzet, waardoor je meer vrijheid en gemak gaat ervaren in je ondernemerschap.

Om jou te leren hoe ook JIJ geautomatiseerde verkoopprocessen in kunt zetten voor de groei van jouw bedrijf besloten we een online programma te maken die voor iedereen makkelijk te volgen is en voldoet aan een aantal voorwaarden:

geschikt-voor-iedereen

Geschikt voor iedereen

Het programma moet geschikt en waardevol zijn voor zowel de startende & gerenommeerde ondernemers.

duidelijke-uitleg

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen helder zijn hoe je een sales funnel inricht en welke aspecten je zeker niet moet vergeten.

toegankelijk

Toegankelijk

Men moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met de kracht van sales funnels om de voordelen te ervaren.

Met trots kunnen we zeggen dat dit is GELUKT! De cursus 'Kickstart je Business' is geboren! Een cursus voor beginnende én gerenommeerde ondernemers waarin we jou alle basis componenten leren van sales funnels. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo inrichten en nog belangrijker: wanneer je de kennis gelijk toepast in je onderneming kun je er direct nieuwe leads en klanten uithalen!

Dus, wil jij beginnen met sales funnels maar weet je niet precies hoe? 'Kickstart je Business' helpt je hiermee!

Jouw reis naar zakelijk succes begint hier!

funnel

1. Bouw succesvolle sales funnels

Leer hoe je krachtige sales funnels kunt bouwen die de omzet van je bedrijf verhogen en de klantbetrokkenheid verbeteren. Ontdek de geheimen van het effectief sturen van potentiële klanten door het verkoopproces.

e-mailmarketing

2. Meester e-mailautomatisering

Verhoog je efficiency en bereik met e-mailautomatisering. Leer hoe je gerichte e-mailcampagnes opzet, leads vastlegt en hen op het juiste moment relevante inhoud stuurt om conversies te stimuleren.
salesskills

3. Versterk je verkoopvaardigheden

Ontwikkel de vaardigheden om jezelf overtuigend te verkopen. Leer hoe je effectieve verkoopgesprekken voert, klanten overtuigt en relaties opbouwt die leiden tot langdurige zakelijke successen.

tijd

4. Geduld en oefening

Het beheersen van sales funnels en e-mailautomatisering vergt oefening en tijd. Als je na de eerste lessen denkt dat het ingewikkeld is, geef niet op. Probeer verschillende benaderingen en blijf leren om uiteindelijk het succes te behalen dat je wilt.

Ontdek hoe jij in korte tijd je zakelijk welzijn kunt verbeteren: Versterk je bedrijf en krijg de energie om te doen waar je gepassioneerd over bent!

Totale waarde: 311 EUR
Nu slechts: €27

Kickstart je Business

Wil jij leren hoe je klanten kunt werven op het internet én wat je moet zeggen in een verkoopgesprek, zodat jij niet meer afhankelijk bent van mond-tot-mondreclame in je eigen netwerk? Een sales funnel is dé manier om jouw marketing- en verkoopprocessen te optimaliseren en automatiseren. Of je nu een start-up bent of al een tijdje meedraait in ondernemersland: deze cursus leert je precies wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien!


Dit is wat je krijgt:

 • Bouw je Funnel (t.w.v. 197 EUR)
 • BONUS #1: Cursus ActiveCampaign (t.w.v. 47 EUR)
 • BONUS #2: Leer jezelf verkopen (t.w.v. 67 EUR)

Na het volgen van deze cursus weet jij alles over... 

verkoop-mindset

De Verkoop Mindset

Leer alles over de misconcepties die veel ondernemers hebben over verkoop en het houden van verkoopgesprekken.
het-verkoopgesprek

Het Verkoopgesprek

Leer hoe jij persoonlijke en converterende verkoopgesprekken kunt voeren wanneer een potentiële klant tegenover je zit.
het-verkoopproces

Het Verkoopproces

Leer welke verkoopprocessen jij in kunt zetten voor jouw onderneming zodat je een continue stroom van nieuwe leads en klanten hebt.
cijfermatig-inzicht

Het Cijfermatige Inzicht

Weet jij exact hoeveel leads, offertes en verkopen jij elke week nodig hebt om je gewenste omzet te behalen? Je ontdekt het in deze cursus.
de-automatisering

De Automatisering

In deze cursus ontdek je hoe slimme automatiseringen jou zullen helpen om meer rust, regelmaat en vrijheid te ervaren in je ondernemerschap.

de-tools

De Benodigde Tools

Ontdek welke Nederlandstalige en gebruiksvriendelijke tools jou het beste kunnen ondersteunen bij het maken van jouw eigen verkoopproces.

Totale waarde: 311 EUR
Nu slechts: €27

Kickstart je Business

Of je nu een start-up bent of al een tijdje meedraait in ondernemersland: deze cursus leert je precies wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien!


Dit is wat je krijgt:

 • Bouw je Funnel (t.w.v. 197 EUR)
 • BONUS #1: Cursus ActiveCampaign (t.w.v. 47 EUR)
 • BONUS #2: Leer jezelf verkopen (t.w.v. 67 EUR)

Een sales funnel is de sleutel tot bedrijfsgroei waarbij tijdsbesparing een vanzelfsprekendheid is.

Elke dag omarmen slimme ondernemers de kracht van sales funnels en oogsten ze de voordelen:

 • Ze ervaren een stijging in omzet en klantenwerving.
 • Marketingkosten verminderen of worden efficiënter besteed.
 • Ze zien een duidelijke groei in online zichtbaarheid en merkwaarde.
 • Conversiepercentages verbeteren en leads worden omgezet in betalende klanten.
 • Ze hebben meer controle en inzicht in hun verkoopproces.
 • Ze voelen zich simpelweg gezonder en succesvoller!

Zet vandaag jouw eerste stap naar je eigen sales funnel en klik op de knop hieronder om direct toegang te krijgen.