Business2People | Diensten

Onze diensten

Sales Funnels

Samen een conversie gericht online verkoopproces opzetten en inrichten die jouw potentiële klanten geheel geautomatiseerd informeert, inspireert en adviseert, zodat jij zelf alleen nog maar gesprekken hoeft te voeren met hen die écht interesse hebben in jouw producten en diensten?

Wij helpen jou van A tot Z met het bouwen van een online klantreis die jouw potentiële klanten op een persoonlijke manier begeleid van de oriëntatiefase naar de aankoop. Verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Social Advertising

Meer online naamsbekendheid creëren en in continuïteit klanten werven buiten je netwerk voor jouw producten en diensten? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en externe partijen die jou kunnen helpen groeien in klanten door middel van doelgerichte social media advertenties.

Zo kun jij er voor zorgen dat jouw aanbod de juiste doelgroep bereikt én dat ze verleid worden tot aankoop of het maken van een afspraak.

Epic Opschaal Traject

Samen actief nadenken over de extra winstgevende mogelijkheden voor jouw onderneming?

In dit unieke en persoonlijke groeitraject coachen wij jou in 3 tot 12 maanden naar de next level. Dit doen wij door vol passie met jou mee te kijken naar de huidige customer experience en de mogelijkheden voor het verhogen van de aankoopwaarde en affiliate marketing strategieën.

Ambitieus?

Ontdek wat wij voor jou en jouw omzet kunnen doen en boek direct een vrijblijvend strategiegesprek.